logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


Магістратура

УВАГА! Актуально!
Оголошення про реєстрацію на єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ)

Приймальна комісія звертає Вашу увагу на те, що для вступу на навчання до магістратури Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського обов’язково необхідно складати єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ).

Також звертаємо увагу на те, що для вступу до магістратури на основі освітнього ступеня бакалавра (і на бюджет і на контракт) на спеціальності 025 Музичне мистецтво, 032 Історія та археологія, 035.041 Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська) необхідно складати єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) та фахове вступне випробування (фахове складається в університеті). Якщо вступник вже має освітній ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста), то для вступу на контракт на спеціальності 025 Музичне мистецтво, 032 Історія та археологія, 035.041 Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська) замість результатів ЄВІ можна скласти індивідуальну усну співбесіду з іноземної мови.

Календар проведення ЄВІ та ЄФВВ: https://testportal.gov.ua/kalendar-provedennya-yevi-yefvv-2/.

Реєстрація вступників для складання ЄВІ та ЄФВВ здійснюється закладами вищої освіти та триває з 7 травня до 29 травня 2024 року.