logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


17
Лют
2017

Навчальний візит до Фінляндії

     Минулого тижня делегація Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського на чолі з ректором В. Д. Будаком відвідала Університет м. Тампере (Фінляндія).

     Мета поїздки – участь у робочих групах із питань навчання англійського академічного писемного мовлення. Навчальний візит організовано у рамках проекту «Структуризація співпраці щодо аспірантських досліджень, навчання універсальних навичок та академічного письма на регіональному рівні України» за програмою Еразмус+, що фінансується за рахунок бюджету Європейського Союзу.

     «Вітчизняна система вищих навчальних закладів протягом певного періоду була «законсервованою». Сьогодні ми налагоджуємо зв’язки та активно співпрацюємо з зарубіжними партнерами. Академічна мобільність, що у Європі практикується вже десятиліттями, в нас тільки розвивається» – зазначив ректор Валерій Будак.

     Проект, у якому бере участь Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського, розрахований на три роки та передбачає створення спеціалізованого Докторського Хабу, що надасть можливість залучати викладачів й експертів із європейських країн для підготовки наукових кадрів у південному регіоні України.

 

IMG_5077

IMG_5078

Відділ міжнародних зв’язків та академічної мобільності

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*