logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


21
Лют
2017

Робочий візит начальника управління з питань молодіжної політики м. Вільнюс (Литва) Іонаса Ланяускаса (Jonas Laniauskas) до МНУ імені В. О. Сухомлинського

     20 лютого 2017 р. із робочим візитом у м. Миколаєві перебував начальник управління з питань молодіжної політики м. Вільнюс (Литва) Іонас Ланяускас (Jonas Laniauskas), зокрема в Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського відбувся круглий стіл «Європейське співробітництво. Можливості для молоді».

     Зустріч із студентством університету розпочалася з обговорення структури роботи з молоддю в Литві та країнах Європейського союзу, особлива увага – на необхідності розбудови молодіжних центрів у Миколаєві.

     Начальник управління у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради Олег Соколик, який і виступив ініціатором міжнародного співробітництва між Миколаєвом і Вільнюсом, зазначив, що в Миколаєві сьогодні вже ведеться робота над створенням молодіжного центру.

     Іонас Ланяускас розповів про молодіжні проекти, що реалізовуються у Литві, а також запропонував студентам взяти участь у конкурсі «Молодіжна столиця Європи», що створить можливості для всебічного розвитку не тільки молоді, а й міста.

     Олег Соколик підкреслив, що це лише перша зустріч із представником місцевого самоврядування м. Вільнюс. «У подальшому ми плануємо налагодити співробітництво між Миколаєвом і Вільнюсом та сприяти обмінам між студентством та представниками інститутів громадянського суспільства».

1

DSC_3448

DSC_3463

DSC_3466

DSC_3470

DSC_3471

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*