logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


28
Лют
2017

Інтернет-олімпіада з прикладної лінгвістики

     За ініціативи кафедри загальної прикладної лінгвістики філологічного факультету спільно з Департаментом освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації в Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського відбувся фінальний етап регіональної Інтернет-олімпіади з прикладної лінгвістики, що об’єднав учнів старших класів загальноосвітніх шкіл м. Миколаєва, Первомайська, Вознесенська, Южноураїнська, Снігурівського, Баштанського, Доманівського, Кривозерського, Жовтневого районів області, а також учнів ЗОШ № 12, м. Луцьк Волинської області та ЗОШ № 4 м. Олешки Херсонської області. Загалом у олімпіаді взяли участь 37 загальноосвітніх закладів, 2 ліцеї та 2 профтехучилища – всього близько ста учасників.

     У ході виконання завдань із різних лінгвістичних галузей (етнолінгвістики, соціолінгвістики, лінгвокультурології, перекладу) учасники засвідчили повагу до рідної мови та надзвичайні вміння відкривати нові обрії лінгвістичної науки.

     Переможцями олімпіади стали Руденко Діана, Черненко Єлизавета та Лєбах Анжела. Бажаємо учасницям наснаги та нових перемог на філологічній ниві!

DSC_4085

DSC_4106

DSC_4149

DSC_3984

DSC_3988

DSC_4007

Прес-центр філологічного факультету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*