logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


10
Бер
2017

Ювілейне «яблуко спокуси» «з’їли» студенти «Сухомлинки»

     4 березня 2017 р. в Миколаївському обласному Палаці культури відбулося ювілейне п’яте інтерактивне студентське шоу «Яблуко спокуси».

     У конкурсі брали участь вісім студентських пар із різних навчальних закладів міста. Вечір проходив у стилі «шалена мода», а святковий настрій створили ведучі з команди «Легко и просто».

 

1

2

 

     На початку вечора парам довелося перетворитися у модельєрів і моделей, створивши з підручних матеріалів фешн-костюми. Потім – інтелектуальний конкурс на знання відомих кутюр’є та елементів одягу. Останній етап – танцювальний конкурс – приніс учасникам і глядачам справжній вибух позитивних емоцій.

3

4

     У перервах між завданнями гостей чекала шоу-програму. Танцювальний колектив «Пасадена» вивів на сцену найменших учасників, а «Slice» дивував глядачів акробатичними трюками та чудовою хореографією. Особливою родзинкою і подарунком прекрасній половині глядачів стала анімація на піску.

5

     Таким чином, почесне третє місце посіла пара № 1 – студенти Миколаївського коледжу культури і мистецтв Дар’я Гайдар і Олексій Друзь. Другими «прийшла» пара № 2 – студенти Миколаївського будівельного коледжу Анастасія Кабецька і Роман Мірзоян. Ну, а «з’їла яблуко спокуси» пара № 4 – студенти Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського Сомченко Катерина і Євген Друзь.

     Вітаємо наших переможців!!!

6

7

8

9

10

11

Прес-служба університету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*