logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


22
Бер
2017

Студент коледжу Кривцов Артем – призер ІІ Всеукраїнської олімпіади для учнів старших класів «Іспанія та латиноамериканський світ»

     На базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася ІІ Всеукраїнська олімпіада для учнів старших класів «Іспанія та латиноамериканський світ» за підтримки Посольства Королівства Іспанія в Україні, Посольства Республіки Аргентина в Україні, Посольства Федеративної Республіки Бразилія в Україні та Посольства Китайської Народної Республіки, громадських організацій «Українська асоціація американістики», «Асоціація іспаністів України», «Українська асоціація китаєзнавців» та Інституту Конфуція КНУ імені Тараса Шевченка.

     Коледж Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського гідно представив студент І курсу спеціальності «Право» Кривцов Артем, отримавши схвальну оцінку журі на першому етапі олімпіади за кращу творчу роботу. На фінальному етапі олімпіади, що передбачав виконання тестових завдань з історії Іспанії та країн Латинської Америки в межах шкільної програми, Артем продемонстрував високий рівень підготовки. За свої знання студент нагороджений призами та відзнаками Посольства Королівства Іспанія в України, Посольства Республіки Аргентина в Україні та історичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

     Вітаємо Артема та його наукового керівника кандидата історичних наук Ірину Іванівну Хомутовську з перемогою і бажаємо нових досягнень на освітній ниві!

1

2

 

Коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*