logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


24
Бер
2017

Срібна перемога факультету педагогіки та психології

     23 березня на базі кафедри військової підготовки відбулися університетські змагання зі стрільби  пам’яті   героя-снайпера, легенди Української ратної звитяги, жінки, яка прославила себе як найвлучніший снайпер та політичний діяч Людмили  Михайлівни Павліченко.

     У змаганнях взяло участь  шість жіночих команд університету : представники адміністрації, АХЧ, кафедри військової підготовки, факультету іноземної філології, факультету філології та факультету педагогіки та психології. Результат складався  із суми пострілів з двох видів зброї: пістолету та автомату.

     Найвлучнішими за командним результатом  традиційно стали представниці кафедри військової підготовки, срібло вибороли факультет психології та педагогіки-  доцент кафедри  музичного мистецтва ( чемпіон в особистій першості за результатами  з автоматної стрільби  ( 49 балів з 50)) Ревенко Н.В ,  та викладач кафедри спеціальної освіти  Куза І.М. Третє місце посіли представниці факультету філології.  Змагання пройшли у веселій, дружній атмосфері, але все ж, нехай в руках у жінки буде квітка, а не зброя.

1

2

3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*