logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


27
Бер
2017

Візит делегації МНУ імені В. О. Сухомлинського до Астонського університету

     У рамках реалізації проекту Еразмус+ нещодавно завершився навчальний візит доктора філософії в галузі освіти Т. П. Мироненко та студентів факультету іноземної філології МНУ імені В. О. Сухомлинського до Астонського університету (Велика Британія).

     Візитери пройшли двотижневе академічне стажування в Астонському університеті (м. Бірмінгем, Велика Британія), взяли участь у розробці матеріалів до нового навчального модуля для магістратури.

     Академічне стажування проводилося спільно з міжнародною командою викладачів: координатором проекту Темпус С’юзан Гартон, викладачами Астонського університету Меган Робертсон і Джон Оуен , доктором Муною Морріс Адамс і доктором Нур Куртоглу-Хутон. Робота спрямована на модернізацію навчального процесу завдяки застосуванню он-лайн технологій та оновленню навчального матеріалу для студентів із використанням навчальних платформ.

     Учасники стажування відвідали науковий семінар для викладачів іноземних мов і студентів «How arbitrary is English?», організатором якого виступив доктор Бірмінгемського університету Бодо Вінтер, а також долучилися до наукової конференції, присвяченій одній із сучасних методик навчання англійської мови.

     Стажування було динамічним, цікавим і корисним! Міжнародна співпраця МНУ імені В. О. Сухомлинського та Астонського університету продовжується!

 

астон 1 (1)

астон 1 (2)

астон 1 (3)

астон 1 (4)

астон 1 (5)

астон 1 (6)

астон 1 (7)

астон 1 (8)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*