logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


21
Кві
2017

X Міжнародна науково-практична конференція «Новітні тенденції розвитку філологічної освіти в контексті інтеграції у Європейський простір»

     18 квітня на факультеті іноземної філології відбулася X Міжнародна науково-практична конференція «Новітні тенденції розвитку філологічної освіти в контексті інтеграції у Європейський простір» за участі науковців із України, США, Канади, Словаччини, Узбекистану, Киргизстану, Словаччини та Чехії.

     Ректор університету, академік НАПН України В. Д. Будак наголосив, що в умовах інтеграції у європейський освітній і науковий простір висуваються нові вимоги до професійного рівня викладачів, наукових звань та підготовки майбутніх фахівців.

     Декан факультету Т. О. Мороз зауважила, що знання іноземних мов дають можливість викладачам, студентам, молодим науковцям інтегруватися у європейське наукове та освітнє середовище, побудувати успішну професійну кар’єру, брати участь у міжнародних форумах, конференціях, семінарах, програмах наукового та академічного обміну. Викладачі та студенти факультету іноземної філології успішно реалізують таку можливість про що свідчать щорічні стажування закордоном у рамках реалізації програми Еразмус+ (Рудичик О., Шептицька А., Тригуб К. , Савчук А.).

     Інтенсивний розвиток інформаційних технологій створив можливість проведення професійного діалогу з доктором філософії в галузі прикладної лінгвістики Карлтонського університету (м. Оттава, Канада) Алісою Зав`яловою з актуальних проблем прикладної лінгвістики за допомогою скайп-зв’язку.

     Учасники конференції ознайомилися з науковими працями викладачів факультету, які опубліковано у провідних фахових виданнях України та збірниках, що входять до міжнародних наукометричних баз, дізналися про міжнародні програми та гранти тощо.

1 (1)

1 (2)

1 (3)

1 (4)

1 (5)

1 (6)

1 (7)

Прес-центр факультету іноземної філології

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*