logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


25
Кві
2017

Профорієнтаційна виставка «Освіта – 2017»

     24 квітня у Миколаєві відкрилася профорієнтаційна виставка «Освіта – 2017», що представляє найсучасніші розробки вищих та професійно-технічних навчальних закладів Миколаївщини в аспекті формування професійних компетенцій майбутніх фахівців.

     Організаторами заходу виступили департамент освіти і науки облдержадміністрації за підтримки Миколаївської ОДА, народного депутата України Тараса Креміня, обласної ради, ради ректорів вищих навчальних закладів, ради директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, асоціації директорів професійно-технічних навчальних закладів Миколаївської області.

     Мета заходу – поширення інформації про ринок освітніх послуг, інформування вступників, роботодавців про спектр професійних компетенцій, що надають навчальні заклади області.

     Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського долучився до участі у заході, презентувавши широкий вибір освітніх послуг та переваг навчання.

     Якщо ти мрієш навчатися у кращому вищому навчальному закладі Миколаєва, отримати перспективну спеціальність і міцну базу знань – ми чекаємо на тебе!

     Виставка діятиме до 27 квітня в приміщенні Миколаївської обласної державної адміністрації. Приходь і наші консультанти ознайомлять тебе з умовами вступу, спеціальностями та напрямками підготовки, можливостями міжнародного обміну та подальшого працевлаштування!

     Не прогав свій шанс!

osvita5

DSC_6074

DSC_6076

DSC_6080

DSC_6087

osvita1

osvita2

osvita3

osvita4

Редакція університету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*