logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


24
Тра
2017

Гран-прі фестивалю «День Європи у Миколаєві» здобули студенти Коледжу МНУ імені В. О. Сухомлинського!!

     20 травня Миколаїв із розмахом відсвяткував День Європи як символ спільних цінностей та історії всіх націй континенту. Серед розмаїття урочистих заходів – парад Європейських країн і святковий гала-концерт, де взяли участь студенти всіх навчальних закладів міста. Учасники дійства презентували побут, традиції, національні особливості різних країн Євросоюзу. Студенти Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського гідно представили Німеччину та Угорщину.

     За результатами конкурсу Коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського зайняв почесне І місце у номінації «Парад країн Євросоюзу» серед ВНЗ І-ІІ рівня акредитації, також гран-прі фестивалю «День Європи у Миколаєві» та сертифікат на суму 10 000 гривень, який офіційно вручив Миколаївський міський голова О. Ф. Сєнкевич. Незалежне журі найвищими балами оцінило презентацію Угорщини за трьома параметрами: єврохода, фотозона та візитівка. Спонсори конкурсу високо відзначили вокалістку «Сухомлинки» Тетяну Ткачук, яка отримала в подарунок планшет Galaxy Tab 3.

     Мешканці та гості міста мали змогу зробити яскраві та цікаві фото з представниками улюблених країн біля колоритних фотозон. Свято відбулося на найвищому рівні, а МНУ імені В. О. Сухомлинського вкорте продемонстрував вищий пілотаж творчості та креативності!

day_of_Europe1

day_of_Europe2

day_of_Europe3

day_of_Europe4

     Ми висловлюємо подяку ректорату університету, керівництву Коледжу МНУ імені В. О. Сухомлинського, студентському профкому університету та всім, хто сприяв нашій перемозі за допомогу та підтримку!

     Більше фото – за посиланням.

day_of_Europe5

day_of_Europe6

day_of_Europe7

day_of_Europe8

day_of_Europe9

day_of_Europe10

day_of_Europe11

day_of_Europe12

day_of_Europe13

day_of_Europe14

day_of_Europe15

Прес-центр Коледжу МНУ імені В. О. Сухомлинського

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*