logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


31
Тра
2017

Вибори до органів студентського самоврядування – 2017!

     30 травня в Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського відбулися наймасшабніші та найдемократичніші вибори до органів студентського самоврядування університету!

     На посаду голови студради університету балотувалися три кандидати: студент навчально-наукового інституту історії, політології та права Матюшенко Олександр, студентка факультету педагогіки та психології Саковська Вікторія та студентка факультету економіки Тертична Катерина.

     Повномасшабна виборча кампанія розпочалася за декілька тижнів до голосування. Виборці проводили зустрічі зі студентами, обговорювали виборчі програми на дебатах, ретельно дбали про свій PR.

     У день виборів кожен студент мав право з 9:00 до 15:00 прийти на виборчу дільницю та шляхом таємного голосування обрати голову студентської ради університету, факультету, члена студентської ради, маючи при собі студентський квиток, читацький квиток, паспорт або документ, що засвідчує особу.

     Щоб забезпечити максимально «прозорі» вибори діюча студрада університету запросила спостерігачів – представників Молодіжної колегії при облдержадміністрації.

     Підрахунок голосів тривав понад шість годин і в результаті перемогу отримала студентка факультету економіки Тертична Катерина!

     Ректорат і професорсько-викладацький колектив університету вітають всіх учасників виборів і висловлюють подяку студентам університету за виявлення активної життєвої позиції та свідомий вибір.

     Нагадаємо, згідно «Положення про студентське самоврядування» новообрані студентські ради факультетів та університету, а також їхні керівники набувають повноважень 1 вересня 2017 р., до цього часу органи студентського самоврядування університету функціонують під керівництвом студректора Гавриліце Вадима.

     Результати голосування (PDF).

elections (1)

elections (2)

elections (3)

elections (4)

elections (5)

elections (6)

elections (7)

elections (8)

elections (9)

elections (10)

elections (11)

elections (12)

elections (13)

Редакція університету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*