logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


20
Чер
2017

Круглий стіл «Ярмарка інноваційних ідей»

     На факультеті економіки навчальний рік завершився засіданням круглого столу «Ярмарка інноваційних ідей» із метою поширення прогресивного досвіду щодо впровадження інноваційних змін на підприємствах і пошук нових шляхів підвищення конкурентноспроможності підприємств малого та середнього бізнесу, розвиток співпраці закладів освіти з бізнесом і державними установами.

     Організатори заходу – Лабораторія підприємництва та бізнесу МНУ імені В. О. Сухомлинського та Організація роботодавців малого та середнього бізнесу Миколаївської області.

     Студенти розробили чимало бізнес-ідей для залучення коштів до «Дитячого фонду Миколаївщини», основні з них – «Курси англійської мови», «Створення навчального бізнес-центру ТОВ «SENAT», «Курси для блогерів» і вечір поезії «Вечірній Миколаїв».

     У ролі експертів виступили директор ТОВ «Укртех-инфо» І. Шаульський, начальник відділення АТ «Райффайзен Банк Аваль» І. Мельничук, директор компанії «Ліберті ком» О. Нугаєва, голова Дитячого фонду Миколаївщини Т. Масляк, член Спілки письменників України поет А. Суров та директор Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва Н. Ткаченко.

     Всі учасники обговорення підкреслили актуальність і соціальне значення студентських проектів, активність та ініціативність молоді. Проведення подібних студентських ярмарків інноваційних ідей планується і надалі.

Economists (1)

Economists (2)

Прес-центр факультету економіки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*