logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


03
Лип
2017

Випускники МНУ імені В. О. Сухомлинського поповнили золотий фонд молодих фахівців України

     29 та 30 червня в актовій залі панувала хвилююча атмосфера свята: щирі посмішки, теплі привітання, море емоцій і незабутніх вражень – близько півтори тисячі молодих амбіційних фахівців отримують почесні дипломи. Непомітно пролетіли роки навчання. Здавалося б, тільки вчора першокурсниками вони шукали навчальну аудиторію, знайомилися з викладачами, здавали свої перші заліки та іспити, а сьогодні перед нами випускники, які з непохитною впевненістю сміливо дивляться в майбутнє, адже вони – невід’ємна частина інтелектуальної еліти України.

     На церемонії вручення дипломів студентам факультету іноземної філології серед почесних гостей – голова Миколаївської обласної державної адміністрації О. Ю. Савченко та в. о. директора департаменту освіти і науки Миколаївської ОДА Г. Л. Каськова. «Друзі, від щирого серця вітаю вас із закінченням навчання. Це особливий день в житті кожного з вас. Не бійтеся брати на себе відповідальність, йти працювати за фахом. Сьогодні вкрай важливо мати професіоналів-фахівців на місцях. Сподіваюся, що ваші імена ми побачимо серед тих вчителів, які прийдуть в малі та великі міста країни і з великою любов’ю навчатимуть наших дітей, з любов’ю ставитимуться до рідної землі, до людей. Об’єднавшись, давайте будувати незалежну, сильну, непереможну соборну Україну!» – звернувся до присутніх Олексій Юрійович.

vypusknyy (10)

     До теплих привітань приєднався і ректор МНУ імені В. О. Сухомлинського Валерій Дмитрович Будак: «Шановні гості, дорогі колеги, студенти, батьки! Сьогодні наш університет динамічно розвивається і впевнено виходить на міжнародну арену. Наші студенти і викладачі – учасники двох європейських міжнародних проектів Еразмус + і Темпус. Один проект передбачає удосконалення викладання європейських мов на основі впровадження онлайн технологій при підготовці магістрів англійської мови, другий – направлений на підготовку докторів філософії шляхом створення науково-дослідних навчальних кластерів на базі аспірантури. Сьогодні ми співпрацюємо з багатьма університетами різних країн світу, це дає нам можливість навчатися, проходити стажування, співпрацювати з кращими фахівцями і ви, дорогі випускники, переконалися в цьому на власному досвіді. Сьогодні хочу побажати вам всього, про що мрієте. Не забувайте alma mater і завжди діліться своїми радощами і здобутками з нами. Сподіваюся, що вам вдасться реалізувати себе в житті і професії. Сьогодні саме ви поповнили золотий фонд молодих фахівців України!»

vypusknyy (2)

     Тримати в руках заповітну мрію, немов жар-птицю, хвилююче. Для багатьох випускників навчання в університеті стало не тільки початком професійного становлення, а й можливістю розкрити свій внутрішній потенціал і творчі здібності. Який капітал дав університет для старту діляться з нами випускники.

vypusknyy (3)

     Олена Рудичек, магістрантка факультету іноземної філології: «Я абсолютно впевнена, що навчання в МНУ імені В. О. Сухомлинского, участь в програмі Еразмус + (навчання в Астонського університеті м Бірмінгем) – це чудовий шанс побудувати блискучу кар’єру. Університет дав мені ґрунтовну теоретичну і практичну підготовку, необхідні знання та навички. Тепер все тільки в моїх руках!».

vypusknyy (5)

     Анастасія Савчук, магістрантка факультету іноземної філології: «Університет – це путівка в життя і чудовий плацдарм для самореалізації. За час навчання я мала можливість подорожувати і підвищувати свій рівень знань в США за програмою «Work & Travel», пройшла стажування в Астонському університеті (Великобританія) за підтримки програми «Erasmus +». Крім цього, навчилася бути самостійною, правильно планувати свій час».

vypusknyy (7)

     Ганна Дудурич, магістрантка філологічного факультету: «Університет – це місце, де ти не тільки отримуєш необхідні знання, а й за допомогою досвідчених викладачів максимально розкриваєш свої таланти. Я зрозуміла, що тільки наполеглива праця допоможе досягти успіху: кожна лекція, виконане практичне завдання, прочитана книга, кожен виступ на конференціях і участь в конкурсах надзвичайно важливі для професійного становлення і особистісного розвитку. Але головним двигуном вперед є, звичайно, жага знань. Я намагалася протягом усього навчання не зупинятися на досягнутому, поглиблювати отримані знання, удосконалювати навички. Досягти успіхів може кожен, варто тільки захотіти!».

vypusknyy (1)

     Сьогодні випускники МНУ імені В. О. Сухомлинського – майбутнє України, вони – молоді прогресивні лідери, які мають активну життєву позицію, глибокі знання, професійну компетентність і, звичайно ж, величезне бажання працювати на благо країни! Цей день запам’ятається їм надовго: вони отримали дипломи про вищу освіту. І попереду у них – найкраще. Нехай же велика професійна стезя, довга життєва дорога у них буде по-справжньому щасливою! Здоров’я міцним і дух сильним!

 Більше фото – за посиланням.

 

 vypusknyy (4)

vypusknyy (6)

vypusknyy (8)

vypusknyy (9)

Ю. Почебут

С. Чепурненко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*