logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


967 ДЕНЬ ВІЙНИ


05
Лип
2017

Тренінг із написання та управління проектами в рамках програми Еразмус +

     27 червня відбувся тренінг із написання та управління проектами в рамках Програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ за напрямом КА1: Міжнародна кредитна мобільність (ICM).

     Організаторами тренінгу виступили Національний Еразмус + офіс в Україні (проект ЄС), Національне Агентство Еразмус+ у Польщі, спільно з Міністерством освіти і науки України, Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні та Виконавчого агентства ЄС з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури.

     МНУ імені В. О. Сухомлинського представила керівник відділу міжнародних зв’язків та академічної мобільності Штепа О. В. Під час тренінгу учасники ознайомилися з можливостями та правилами участі українських вищих навчальних закладів у конкурсах Програми за напрямом КА1, рекомендаціями з підготовки проектних заявок, а також досвідом реалізації проектів із кредитної мобільності в українських університетах.

     У заході взяли участь 108 учасників (координатори Еразмус+, представники відділів міжнародних зв’язків/мобільності, викладачі та студенти), які є представниками 57 закладів вищої освіти з 20 міст України.

Erasmusplus

Відділ міжнародних зв’язків та академічної мобільності

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*