logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


05
Лип
2017

Студент факультету фізичної культури та спорту Олег Кухарик – п’ятиразовий призер Кубка світу!

     Спортсмени МНУ імені В. О. Сухомлинського за цей навчальний рік принесли чимало знаменних перемог не тільки рідному університету, а й країні, як завжди, демонструючи високі результати в підтвердження золотих медалей.

     Одне з найбільших досягнень цього навчального року відбулося наприкінці травня. Студент факультету фізичної культури і спорту Олег Кухарик завоював три перших місця в Португалії на І етапі Кубка світу (байдарки та каноє) на дистанції в 500 м та 1000 м.

     На ІІ етапі Кубка світу в Угорщині наш спортсмен показав відмінні результати: на дистанції 500 м Олег зайняв ІІІ місце, на дистанції в 1000 м – ІІ місце! Нагадаємо, що Кубок світу вважається найпрестижнішим змаганням після Олімпійських ігор і перемога на такому рівні – це всесвітні повага та визнання!

     «Олег Кухарик – студент факультету фізичної культури і спорту МНУ імені В. О. Сухомлинського, член збірної України, на сьогоднішній день має досягнення, які не має жоден спортсмен України! Він вперше в Україні завоював п’ять призових місць на двох етапах Кубка світу! У це неможливо повірити, але такого результату за всю історію незалежної України не було! До того ж Олег – відмінник, успішно здає всі заліки та іспити на «відмінно» – прокоментував декан факультету фізичної культури і спорту Геннадій Жигадло.

     На рахунку чемпіона Олега Кухарика безліч медалей, серед останніх – «золото» Чемпіонату України, Міжнародного змагання пам’яті олімпійської чемпіонки Ю. Рябчинської, а також «золото» та «бронза» на XIII Універсіаді серед вищих навчальних закладів України (Дніпро) та «золото» на дистанціях 500 та 1000 м на Чемпіонаті Європи серед молоді до 23 років (Сербія).

Oleg_Kukharik (2)

Прес-центр факультету фізичної культури та спорту

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*