logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


14
Лип
2017

Міжнародний круглий стіл «Сучасні тенденції формування професійної компетентності службовців публічної влади»

     11 липня з нагоди 25-річчя Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій (МОЦППК) за сприяння Миколаївської обласної державної адміністрації та обласної ради відбувся Міжнародний круглий стіл «Сучасні тенденції формування професійної компетентності службовців публічної влади».

     Зі вступним словом до учасників звернулися голова Миколаївської обласної ради В. В. Москаленко та перший заступник голови Миколаївської облдержадміністрації В. В. Бонь. На відеозв’язок із учасниками круглого столу вийшли польські колеги – науковці з м. Гдиня, колеги з Запорізького, Івано-Франківського, Чернігівського ЦППК.

     У роботі круглого столу також взяли участь провідні науковці у сфері педагогічних, юридичних, економічних, політичних наук, керівники структурних підрозділів та управлінь облдержадміністрації, обласної ради, експерти з децентралізації, представники державних підприємств, громадських і неурядових організацій.

     Серед учасників – викладачі МНУ імені В. О. Сухомлинського кандидат педагогічних наук, доцент кафедри психології Шевчук О. С., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної роботи Докторович М. О. та секретар відділу з підготовки до вступу у ВНЗ громадян України Гладенко В. М.

     За результатами роботи ухвалено резолюцію із рекомендаціями щодо подальших шляхів підвищення ефективності державного управління, оптимізації процесу децентралізації влади в Україні, забезпечення навчання персоналу органів публічної служби відповідно до державних стандартів, що базуються на вимогах сучасних професійно-кваліфікаційних характеристик посад службовців, затвердження єдиних нормативів та пріоритетів діяльності ЦППК на місцевому та регіональному рівнях тощо.

International 1 (1)

International 1 (2)

International 1 (3)

International 1 (4)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*