logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


14
Лип
2017

«Студентська республіка – 2017»

     7-9 липня в Очакові відбувся Миколаївський регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка – 2017».

     За інформацією прес-центру Миколаївської Студреспубліки, програма фестивалю передбачала інтелектуальну та оргдіяльнісну гру, організацію студентського містечка, квест-змагання, турніри з волейболу та футболу, випуск студентської газети та багато іншого.

     Сімнадцятий рік поспіль найбільш активна молодь Миколаївщини збирається на регіональній «Студентській республіці» – потужному дискусійному майданчику. Головна тема Студреспубліки в цьому році – «Освіта – провідний напрямок нової індустріалізації Миколаївщини». Експертами виступали відомі громадські діячі, депутати місцевих рад та керівники профільних управлінь Миколаївської ОДА.

     Традиційно головною подією Студентської республіки стали вибори голови та членів Студентського магістрату. За результатами виборів до магістрату обрано студента спеціальності «Історія та археологія» МНУ імені В. О. Сухомлинського Максима Колєснікова.

     Новообраний голова та члени магістрату представлятимуть Миколаївську область під час Всеукраїнського етапу Студреспубліки.

Student 1 (1)

Student 1 (2)

Student 1 (3)

Прес-центр ННІ історії, політології та права

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*