logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


01
Вер
2017

У МНУ імені В. О. Сухомлинського відбулася урочиста посвята першокурсників

     1 вересня в Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського відбулася урочиста посвята першокурсників.

     За традицією із вітальним словом виступив ректор університету академік НАПН України Валерій Будак: «Дорогі друзі! Сьогодні час важливих змін у вашому житті. Ви вступаєте до лав студентства одного з найкращих і найстаріших вищих навчальних закладів півдня України, що носить ім’я великого педагога, людини, яка своє серце віддала дітям – Василя Сухомлинського». Валерій Дмитрович зауважив, що в світі найвідповідальніша та найгуманніша професія – вчитель, а університет в свою чергу готує справжніх висококваліфікованих спеціалістів, зокрема для реалізації проекту нової української школи.

1_september (1)

     Від імені воїнів АТО зі святом студентів привітав старший викладач кафедри військової підготовки, учасник АТО підполковник Станіслав Кучерина: «Дозвольте від себе особисто та від учасників АТО побажати вам натхнення, наполегливості до навчання, тому що саме від вас сьогодні залежить демократичне та європейське майбутнє нашої держави. Не будемо забувати й про тих викладачів і випускників університету, які і зараз боронять нашу державу на сході країни. Завдяки їм ви сьогодні маєте можливість спокійно навчатися, отримувати знання і просто ходити під мирним небом. Зі святом! Слава Україні».

1_september (2)

     Студент механіко-математичного факультету, стипендіат Кабінету Міністрів України, переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт Кудрявцев Андрій та студентка інституту історії, політології та права, лауреат нагороди Президента України, переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт Павлова Катерина урочисто поклали квіти до меморіалу Василя Сухомлинського.

1_september (4)

     Із привітаннями до першокурсників звернулася голова студентської ради університету Тертична Катерина, вручивши символічний студентський квиток, у свою чергу винуватці свята присягли бути вірними кращим традиціям українського студентства та примножувати їх, нести звання студентів своєї альма матер, шанобливо ставитися до культурної спадщини українського народу, його історичної пам’яті.

1_september (6)

     Після урочистих заходів першокурсники мали змогу поспілкуватися з воїнами АТО під час бесіди «Прагнемо жити в мирі».

     Більше фото за посиланням.

1_september (3)

1_september (5)

1_september (7)

1_september (8)

1_september (9)

1_september (10)

1_september (11)

1_september (12)

1_september (13)

Редакція університету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*