logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


06
Вер
2017

Презентація проектів і можливостей співпраці з ЄС

     5 вересня Представництво Європейського Союзу в Україні у рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» презентувало проекти та можливості співпраці з ЄС для Миколаєва та Миколаївської області.

     Комунікаційний менеджер Представництва ЄС в Україні Мартті Лутсар зробив огляд молодіжних проектів, освітніх і культурних можливостей, а також інформаційних ресурсів Представництва ЄС, звернувши увагу на позитивні сторони партнерства України та ЄС: економічну інтеграцію, зміцнення громадянського суспільства та урядування, візову лібералізація тощо.  Також Мартті Лутсар наголосив на фінансовій співпраці та підтримці програми реформ України з боку Європейського Союзу. Окремо було наведено ряд проектів, які вже сьогодні починають функціонування в Україні та дають перспективи молоді.

     Під час зустрічі керівник відділу міжнародних зв’язків та академічної мобільності МНУ імені В. О. Сухомлинського Олена Штепа окреслила переваги освітнього проекту Erasmus+, що сприяє партнерству та мобільності у сфері освіти студентів та викладачів з різних куточків світу.

     Активна співпраця з ЄС триває!

     Більше інформації та фото за посиланням.

image (1)

image (2)

image (3)

image

Редакція університету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*