logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


11
Вер
2017

Урочисте вручення студентських квитків студентам факультету дошкільної та початкової освіти

     На факультеті дошкільної та початкової освіти МНУ імені В. О. Сухомлинського відбулося традиційне урочисте вручення студентських квитків.

     Цьогоріч сто п’ятдесят чотири першокурсники отримали свій студентський квиток. Із вітальним словом до присутніх звернулася декан факультету професор Степанова Т. М., зауваживши, що цей навчальний рік факультет розпочинає зі значними здобутками: оновлено Концепцію діяльності вишу, що підвищує якість навчання та сприяє всебічному розвитку особистості студента, модернізовано матеріально-технічну базу факультету, також в процесі підготовки підручники та навчальні посібники нового покоління. Тетяна Михайлівна побажала студентам цікавого й плідного навчання та підкреслила, що університет завжди виправдовує довіру Національної академії педагогічних наук України, надії студентів та батьків, а також майбутніх роботодавців.

student (1)

     Від імені професорсько-викладацького колективу факультету з початком навчального року студентів привітала завідувач кафедри дошкільної освіти професор Трифонова О. С., побажавши успіхів у навчанні та натхнення задля досягнення мети.

student (2)

     Кожен першокурсник під бурхливі оплески отримав свій омріяний студентський квиток, а від імені студентів зі словами подяки до викладачів звернулася першокурсниця Ярошенко Наталія.

Прес-центр факультету дошкільної та початкової освіти

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*