logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


27
Вер
2017

Міжнародний молодіжний проект «TrileiCa»

     Cтуденти факультету іноземної філології взяли участь у тристоронньому міжнародному проекті «TriLeiCa» за підтримки німецької організації «djo – RegenbogenBerlin» (м. Берлін, Німеччина).

     До складу делегації від України увійшли студенти факультету іноземної філології МНУ імені В. О. Сухомлинського Каліушка Маргарита, Невестюк Олена, Слесаренко Максим і Чебаненко Алла.

     До проекту долучилися представники української, російської та німецької молоді, організатори проекту поставили за мету міжнародне спілкування та обмін знаннями між учасниками.

     Програма видалася насиченою: комунікація учасників в інтернаціональних групах, групова педагогіка та керівництво групою, комунікація у міжнародних групах і мовна анімація, методи роботи з молоддю, планування та оформлення міжнародних молодіжних проектів, правові положення роботи з молоддю тощо.

     Родзинкою проекту став «Вечір трьох культур», під час якого кожна група представляла свою країну. Виступ української делегації справив незабутнє враження на іноземних друзів.

     Учасники проекту набули досвіду у сфері організації міжнародних проектів, з’ясували методи та техніку проведення міжнародних молодіжних зустрічей тощо.

TrileiCa (1)

TrileiCa (2)

TrileiCa (3)

TrileiCa (4)

Прес-центр факультету іноземної філології

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*