logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


02
Жов
2017

Навчально-освітній візит до університету Ліон-2 імені Люм’єр (Франція) в рамках проекту «Структуризація співпраці щодо аспірантських досліджень, навчання універсальних навичок та академічного письма на регіональному рівні України».

     З 18 по 22 вересня робоча група МНУ імені В. О. Сухомлинського, до складу якої ввійшли керівник відділу міжнародних зв’язків та академічної мобільності О. В. Штепа, завідувач кафедри політології Н. О. Ніколаєнко та викладач ННІ історії, політології та права І. Є. Ворчакова, здійснила навчально-освітній візит до університету Ліон-2 імені Люм’єр (Франція) в рамках проекту «Структуризація співпраці щодо аспірантських досліджень, навчання універсальних навичок та академічного письма на регіональному рівні України».

Lyon (1)

     Мета візиту – ознайомлення та аналіз сучасного стану функціонування  системи вищої освіти у Франції, шляхи здобування вищої освіти та організацію навчання у французьких університетах, а також вивчення і використання зарубіжного досвіду країни, яка вже пройшла реформування в галузі вищої освіти.

Lyon (2)

     Результатом стало обговорення проблем і перспектив системи підготовки докторів філософії (РНd) на третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти та вироблення рекомендацій щодо вдосконалення існуючої нормативно-правової бази, організаційних, методичних та інституційних засад діяльності аспірантури, присудження наукових ступенів, підготовка та атестація кадрів вищої кваліфікації, академічної доброчесності в Україні.

Lyon (3)

Відділ міжнародних зв’язків та академічної мобільності

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*