logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


02
Жов
2017

Осінній бал – 2017!

     29 вересня в Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського відбувся традиційний Х ювілейний Осінній бал, приурочений 104 – й річниці з дня заснування університету. Організатор заходу – профком студентів (голова – доц. Олеся Олексюк).

Autumn (5)

     Дві найяскравіші пари «Осіннього балу – 2017» Принц Шевченко Сергій і Принцеса Пацалова Анастасія та Король Кравацький Дмитро і Королева Ситарук Анна урочисто відкрили нове змагання любителів вальсу. Після виступів торішніх тріумфаторів, із вітальним словом до присутніх звернувся ректор університету Валерій Будак: «Кожен рік ми відкриваємо нові таланти! Наший навчальний заклад дає можливість кожному проявити себе наповну. Можна дуже довго говорити словами, але одна із мов – це мова танцю. Бажаю всім сьогодні творчої наснаги та гарно провести чарівний вечір вальсу!».

Autumn (6)

     Всі охочі до танцю демонстрували власні навички на паркеті, проте компетентне журі відібрало 20 кращих пар, з яких, шляхом безпосереднього конкурсу (фрагмента танцю), обрали 10 найкращих. Кожна пара виступила з окремим імпровізованим танцем, в той час як глядачі випробували вже безпосередньо на собі роль суддів, вирішуючи, хто ж стане переможцем Х ювілейного Осіннього балу.

Autumn (3)

     В перервах між танцювальними змаганнями талановиті студенти МНУ демонстрували свої творчі здібності: декламували вірші, виконували пісні, ставили гумористичні сценки про насичені будні студентів, а також «відривалися» під запальні пісні сучасних виконавців.

     За результатами голосування Принцом і Принцесою (друге місце) Осіннього балу стала пара Катерини Сомченко і Євгена Друзя, а титул Короля і Королеви завоювали Дмитро Сонце і Анастасія Мельник.

     Висловлюємо подяку інтернет-порталу «НикЛайф» за партнерство. “В николаевской “Сухомлинке” студенты состязались в вальсе за титул Короля и Королевы бала”

 

Autumn (1)

Autumn (2)

Autumn (4)

Autumn (7)

Autumn (8)

Autumn (9)

Autumn (10)

Autumn (11)

Autumn (12)

Autumn (13)

Autumn (14)

Autumn (15)

Autumn (16)

Autumn (17)

Autumn (18)

Autumn (19)

Autumn (20)

Autumn (21)

Autumn (22)

Autumn (23)

Autumn (24)

Autumn (25)

Autumn (26)

Autumn (27)

Autumn (28)

Autumn (29)

Autumn (30)

Autumn (31)

Редакція університету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*