logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


06
Жов
2017

У МНУ імені В. О. Сухомлинського відкрилася виставка «Відважні»

     5 жовтня в Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського відкрилася виставка «Відважні», що розповідає про покоління борців за незалежність України від революції 1917-1921 років до Революції Гідності. Ініціаторами створення виставки стали музей Революції Гідності та Український інститут національної пам’яті.

show (1)

     Із вітальним словом до присутніх звернувся проректор із науково-педагогічної роботи Анатолій Ситченко, директор навчально-наукового інституту історії, політології та права Миколай Шитюк та організатори заходу.

show (5)

show (10)

     У проекті втілені різні типажі борців Української Революції, Холодного Яру, Української Повстанської Армії, Революція на граніті, Помаранчевої Революції, Революції Гідності.

show (2)

     Експозиція складається із шести модулів, на яких представлені художні реконструйовані типажі певних революційних епох.

show (3)

     Мандрівна виставка вже експонувалася тричі в Києві, а також у Львові, Івано-Франківську, Чикаго та Одесі. Попереду Херсон і Единбург (Шотландія). Миколаївці зможуть ознайомитися з виставкою протягом місяця за адресою вул. Нікольська 24, ауд. 02.400 (хол актової зали університету).

     Текст/фото – інтернет-портал НікЛайф. “Відважна експозиція” про реалії українських революцій приїхала в Миколаїв з Чикаго”

show (4)

show (6)

show (7)

show (8)

show (9)

show (11)

show (12)

show (13)

show (14)

show (15)

show (16)

show (17)

show (18)

show (19)

Редакція університету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*