logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


06
Лис
2017

ПЕРШИЙ ФЕСТИВАЛЬ ПСИХОЛОГІЧНИХ ПРАКТИК «СТОЖАРИ» ВІДБУВСЯ!

     1-2 листопада 2017 р. на базі МНУ імені В.О. Сухомлинського проходив Перший фестиваль психологічних практик «Стожари», організований кафедрою психології факультету педагогіки та психології. Його активними учасниками стали: 45 старшокласників міста та області, зацікавлених професією психолога, 10 студентів-психологів, 23 психологи-практики.

     З вітальним словом на відкритті Фестивалю виступили: декан факультету педагогіки та психології О.А. Кузнецова, завідувач кафедрою психології І.І. Савенкова, начальник відділу організації профорієнтації Миколаївського обласного центру зайнятості Н.Г. Русанова.

     Фестиваль психологічних практик «Стожари» став справжнім калейдоскопом майстер-класів та тренінгових занять. Викладачі кафедри, випускники попередніх років та студенти-психологи випускних курсів презентували розмаїття сучасних психологічних підходів, методів, технік та ідей. Діяльність кожного ведучого та тренера була спрямована на обмін практичними напрацюваннями, популяризацію діяльності практичного психолога, свідомий вибір професії психолога.

     Наприкінці фестивалю усі гості отримали сертифікат учасника та приємні подарунки (книги від викладачів кафедри психології, подарункові сертифікати на участь у супервізії, семінарах, тренінгах, психологічних іграх, профорієнтаційній діагностиці). Для організаторів та учасників час проминув надзвичайно швидко, залишивши масу спогадів та емоцій.

slide-1

slide-2

slide-3

slide-4

slide-5

slide-6

slide-7

slide-8

slide-9

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*