logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


10
Лис
2017

Екскурсія та бізнес-квест «Знайомство з професіями ПриватБанку»

     8 листопада 2017 року студенти першого курсу спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Прикладна математика» Коледжу Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського разом з викладачем Данилевською І. М. відвідали головний офіс ПриватБанку з екскурсією на тему «Знайомство з професіями ПриватБанку» та взяли участь у бізнес-квесті пошуку секретної грошової одиниці.

     Під час заходів учасники отримали неймовірну кількість позитивних емоцій, багато нових знань з надання банківських послуг та мали змогу спробувати свої практичні навички майбутньої професії в реальності, зокрема співробітника Call-center та приміряти уніформу інкасаторів. Не обійшлося без подарунків – усім учасникам презентували сертифікати про участь у заходах та гривневу монету, якої ніхто, крім них самих, не торкався, з побажаннями на щастя та на удачу.

     Висловлюємо особливу подяку за чарівну, креативну та фантастичну атмосферу організаторам екскурсії та бізнес-квесту – Бірзул Світлані Миколаївні та Стройнецькій Наталії Валеріївні.

privatbank (1)

privatbank (2)

privatbank (3)

privatbank (4)

privatbank (5)

privatbank (6)

privatbank (7)

privatbank (8)

privatbank (9)

privatbank (10)

privatbank (11)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*