logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


21
Лис
2017

Церемонія нагородження «Студент року – 2017»

     17.11.2017 р. відбулась церемонія нагородження «Студент року – 2017» в рамках святкування Міжнародного дня студента. Традиційно, організатором виступили первинна профспілкова організація студентів університету, на чолі з головою Олесею Миколаївною Олексюк та творчий центр «Естетика». Гостями свята стали хореографічна студія «Slice».

Game-of-thrones-4

     Кожного року студентство відзначає цей день креативно. Цьогоріч студенти боролися за право стати Королем трону Семи королівств у стилі відомого серіалу «Game of thrones».

Game-of-thrones-2

     Переможці та номінанти отримали статуетки у 14 номінаціях. Також, студенти отримали спеціальні стипендії від «Укрексімбанку».

Game-of-thrones-6

     Піднімали настрій і створювали святкову атмосферу виступи вихованців творчого центру. Готичності та величності заходу надавали виступи хору МНУ імені В. О. Сухомлинського під акомпонування рок-гурту факультету педагогіки та психології. Співочі переможниці минулорічних конкурсів Яна Попович та Анастасія Книга своїми неймовірними голосами додали настрою загадковості та ніжності, натомість драйв подарували енергійні дівчата з хореографічної студії «Естетика» разом з Арутюном Торосяном, а також учасники студії «Slice». Несподіванкою стали перевтілення номінантів у героїв відомого серіалу на екранах, за відеопідтримку та монтаж окрема подяка студентам Кудрявцеву Андрію та Кірєєвій Світлані.

Game-of-thrones-1

Game-of-thrones-3

Game-of-thrones-5

Game-of-thrones-66

Game-of-thrones-7

Game-of-thrones-8

Game-of-thrones-9

Game-of-thrones-10

Game-of-thrones-11

Game-of-thrones-12

Game-of-thrones-14

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*