logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


27
Лис
2017

Куточок всесвіту

     22 листопада на базі факультету іноземної філології МНУ імені В. О. Сухомлинського кафедра німецької мови та літератури у співпраці із Миколаївським обласним центром німецької культури провели захід, присвячений десятиріччю сумісної праці. Знаковим є те, що він відзначався саме в рік, присвячений українсько-німецьким відносинам.

     Студенти поринули у неперевершений світ мистецтва. Адже, як казав Еміль Золя : «Твір мистецтва – це куточок всесвіту, побачений крізь призму певного темпераменту». Саме тому, до уваги студентів була представлена виставка картин етнічних німців та презентація міжнародних молодіжних програм. Честь розпочати захід була надана представнику Миколаївського Центру Німецької Культури Цегельному Дмитру Анатолійовичу. Не обійшлося й без підтримки представника Ради німців України від Миколаївської області Гнат Тетяни, яка, уже не вперше доводить, що представники Миколаївщини не просто талановиті, а ще й варті того, аби про них почули. Окрему подяку за підтримку організатори висловили деканові факультету іноземної філології Мороз Тетяні Олександрівні.

     Після офіційної частини на глядачів чекав екскурс-ознайомлення з роботами сучасних українських художників німецького походження. Його провели студенти-представники кафедри німецької мови – Каліушка Маргарита, Дяченко Олександр, Кучма Аліна, Невестюк Олена під керівництвом Кирилюк Світлани Василівни.

     Атмосферу доповнила жива музика у виконанні студентів кафедри музичного мистецтва МНУ імені В. О. Сухомлинського.

world-1

world-2

world-3

world-4

world-5

world-6

world-7

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*