logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


967 ДЕНЬ ВІЙНИ


07
Гру
2017

Урочистості присвячені Дню Збройних сил України

     05 грудня 2017 року у Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського відбулися урочистості присвячені Дню Збройних сил України. На заході були присутні гості: представники навчального центру Військово-морських сил збройних сил України та моряки, а також студенти та офіцери кафедри військової підготовки.

concert-1

     Усіх присутніх з цим святом привітав ректор академік НАПН України Будак В. Д. з побажаннями миру, добра, щастя та наснаги на нелегкому шляху захисника. З вітальним словом звернувся викладач кафедри військової підготовки, учасник бойових дій в АТО, майор В. В. Тимченко.

     Святковий настрій створювали учасники творчого центру «Естетика», студенти кафедри військової підготовки, а також хор студентів кафедри музичного мистецтва факультету педагогіки та психології, керівником якого є Ірина Парфентєва.

concert-11

     У цей день лунали пісні у виконанні Анастасії Книги, Яни Попович, Олександри Малашевич, Арутюна Торосяна, Ірини Могильової, Євгена Гелевера, Анни Ярової, Кароліни Коливайко та переможця конкурсу військово-патріотичної пісні Сергія Стинки.

concert-12

concert-13

     Перед глядачами також показали свою міць спортсмени, які зараз гартують свій характер, фізичну витримку, силу і волю у щоденних заняттях на кафедрі військової підготовки, а дует хлопців-бандуристів переконав, що студенти кафедри – різносторонні та талановиті юнаки!

concert-2

concert-3

concert-4

concert-5

concert-6

concert-7

     З чутливим танцем виступила Ганна Сітарук, а дівчата з хореографічного колективу «Freedom» довели, що українські дівчата – найгарніші!

concert-9

concert-10

concert-8

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*