logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


13
Гру
2017

Відкрите бінарне заняття «Фінансове планування на підприємствах»

     11 грудня 2017 року у Коледжі Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського зі студентами третього курсу спеціальностей «Фінанси і кредит» та «Бухгалтерський облік» проведено відкрите бінарне заняття з дисципліни «Фінанси підприємства» на тему: «Фінансове планування на підприємствах». Зустріч організовано зусиллями Регіонального представника Всеукраїнської газети «Все про бухгалтерський облік» Анісім Людмили Миколаївни та викладача II категорії Данилевської Інни Миколаївни.

     Під час лекції студентам було представлено на розгляд та обговорення цікаві факти фінансово-господарської діяльності торгових підприємств, актуальні питання та найбільш розповсюджені проблеми приватних підприємців щодо правильного планування торгової діяльності, наведено багато прикладів з реального життя щодо їх вирішення.

     Це все сприяло ще більшому заохоченню та мотивації студентів до здобуття економічної освіти, оскільки базою для вирішення фінансово-економічних питань підприємства є отримані знання у ВНЗ та їхній саморозвиток як майбутніх професійно компетентних спеціалістів. Також, звернули увагу студентів і на те, що справжні професіонали постійно здійснюють пошук та аналіз інформації. Лектори зауважили, що відповіді на актуальні питання можна легко знайти у Всеукраїнській газеті «Все про бухгалтерський облік» та на їхньому офіційному сайті vobu.com.ua. з роз’ясненнями та корисними посиланнями.

     Щиро дякуємо за співпрацю і чекаємо нових цікавих зустрічей!

college-6

college-7

college-8

college-9

college-10

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*