logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


15
Гру
2017

«Вибори в міську раду міста N»

     14 грудня 2017 р. в Навчально-науковому інституті історії, політології та права МНУ імені В. О. Сухомлинського відбулася гра «Вибори в міську раду міста N». Участь взяли збірна команда НУК імені адмірала Макарова ПП «Лакшері яскравого життя»; ПП «Реконструкція та розвиток»; ПП «Активна громада»; ПП «Молодь України»; ПП «Українська партія справедливості».

     Зустріч проходила у формі ділової гри. Подібні заходи дозволяють розкривати творчий потенціал особистості студента, формувати комунікативні, соціально-політичні компетенції; уміння висловлювати свою точку зору; виховання культури ведення дискусії та активізувати пізнавальний інтерес.

     Ділова гра в котре довела, що в сучасному політичному житті у боротьбі за владу політичні сили змушені використовувати популістські методи. Привабливими, виглядають ті партії, які рішучі, впевнені в собі, можуть коротко й зрозуміло донести до виборців засади своїх програм. Висловлюється подяка всім учасникам гри за активну участь та цікаві думки! Окрема подяка за сприяння та допомогу в організації заходу висловлюється Олені Олександрівні Морозан.

Election-1

Election-2

Election-3

Election-4

Election-5

Election-6

Election-7

Election-8

Election-9

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*