logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


08
Лют
2018

Фінансова освіта – твій гарантований успіх!

     «Фінансова освіта – твій гарантований успіх!» – саме під такою назвою 01.02.2018 р. відбувся практичний семінар доцента кафедри фінансів, банківської справи та страхування Колеватової А. В. серед студентів Коледжу МНУ імені В. О. Сухомлинського  спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», ОКР «Молодший спеціаліст». Метою проведення заходу було урізноманітнення навчального процесу та максимальна можливість застосування набутих знань у різних ситуаціях, оскільки такий підхід формує в майбутнього фінансиста основи системного мислення та соціальної відповідальності.

     Студенти були активними та зацікавленими у розгляді проблемних питань сучасного розвитку фінансової політики держави, фінансової системи та механізму державного регулювання економіки. Доповіді були цікавими та актуальними,  а студенти показали високий рівень знань і комунікативних умінь.

     В результаті проведеного заходу майбутні фінансисти ще раз відмітили для себе актуальність та престижність своєї професії, оскільки в час постійного розвитку економіки кількість підприємств різних форм власності та сфер діяльності постійно зростає, а тому збільшується і потреба в фінансистах, аналітиках, фінансових консультантах та фінансових менеджерах.

Finance-1

Finance-2

Finance-3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*