logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


30
Лис
2017

Тренінги на тему «Професійна ідентичність»

     Протягом жовтня-листопада місяця 2017 н.р. в рамках роботи психологічної служби університету відбулися тренінги на тему “Професійна ідентичність” для студентів випускників 417, 427 групи спеціальності “Психологія”, 497 групи спеціальності «Соціальна робота», 347 групи спеціальності «Соціальна педагогіка» факультету педагогіки та психології; для студентів 319 та 119 СК груп спеціальності «Облік і оподаткування» економічного факультету; для студентів 441 та 451 групи спеціальності “Українська мова і література” філологічного факультету; для студентів спеціальності «Математика», «Спеціальна освіта. Фізика» механіко-математичного факультету; для студентів 574 групи спеціальності «Політологія» Інституту історії, політології та права.

     Тренінг провели консультант психологічної служби Гулькова Дар’я Сергіївна та волонтери психологічної служби університету (студенти 4, 5, 7 курсів спеціальності “Психологія” факультету педагогіки та психології).

     Заняття були направлені на те, щоб допомогти студентам долати труднощі професійного розвитку і саморозвитку в процесі професійного становлення, а також навчити студентів ставити перед собою цілі, формулювати завдання і вирішувати їх. За допомогою активних та цікавих вправ учасники змогли здійснити самоспостереження і спостереження за роботою інших учасників групи під час тренінгів, провели рефлексивний аналіз своїх почуттів, вражень, нового досвіду.

Training-3

Training-4

Training-5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*