logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


13
Лют
2018

Семінар-консультація для майбутніх магістрів-психологів

     6 лютого 2018 р. на факультеті педагогіки та психології відбувся семінар-консультація для бажаючих вступати на магістратуру з психології у 2018 р. Його учасниками стали: студенти 4 курсу денної форми навчання, випускники заочної форми навчання, які у січні 2018 р. отримали диплом бакалавра, студенти 4 курсу інших спеціальностей, які мріють стати психологами у майбутньому.

     Під час семінару-консультації було розглянуто ряд важливих питань: Правила прийому до МНУ імені В.О. Сухомлинського у 2018 р. / важливі зміни щодо вступу на ОКР «магістр»; зміни у ліцензійному обсязі спеціальності; особливості реєстрації та складання тестів ЗНО з іноземної мови; особливості підготовки до фахового вступного іспиту зі спеціальності; основні терміни вступної кампанії 2018 р., перелік необхідних для вступу документів; можливість навчання на підготовчих курсах з іноземної мови. На зазначені питання відповіді надавали: І.Є. Чугуєва – заступник декана факультету з навчально-методичної роботи, доцент кафедри психології, Л.А. Опанасенко – викладач кафедри психології, О.Б. Покуль – фахівець відділу довузівської підготовки.

     Кожен, хто не був присутній на заході, за посиланням може переглянути інформаційні матеріали. Дане посилання залишиться актуальним до липня 2018 р. / матеріали систематично оновлюватимуться.

     Переглянути презентацію.

     Переглянути презентацію.

Seminar0602

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*