logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


20
Лют
2018

Професії майбутнього для України: Інформаційний довідник

     Професії майбутнього для України укладено Інститутом підготовки кадрів державної служби зайнятості України згідно з вимогами Програми діяльності Кабінету Міністрів України, Плану пріоритетних дій Уряду та інших стратегічних документів. Ураховано основні напрями структурної модернізації ключових параметрів розвитку країни, визначених відповідно до світових тенденцій розвитку професій, впливу новітніх технологій на формування людського капіталу – базового чинника глобальної конкурентоспроможності економічної системи.

     Серед першочергових завдань у сфері гарантування державою повної продуктивної зайнятості населення визначено прогнозування розвитку ринку праці, стимулювання молоді до здобуття професій і спеціальностей, які визначатимуть роль і місце України в міжнародному поділі праці та участі в розподілі високотехнологічної доданої вартості.

     Метою видання є поширення інформації про нові професії, які вже затребувані в економіці, професії майбутнього, а також про ті, що зникають. Його користувачами можуть бути діти та їх батьки, молодь, зайняте населення, безробітні громадяни та інші зацікавлені категорії.

     Переглянути довідник (PDF)

prof

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*