logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


22
Лют
2018

День пам’яті Героїв Небесної Сотні!

     День Героїв Небесної Сотні – пам’ятний день, який відзначають в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності й увічнення подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

     20 лютого 2018 року миколаївці, представники обласної і міської влади, народні депутати, лідери політичних та громадських організацій, волонтери і військовослужбовці, студенти та активісти прийшли вшанувати загиблих бійців. Взяли участь у вшануванні студенти I та II курсів факультету іноземної філології МНУ імені В. О. Сухомлинського. Пам’ять Героїв Небесної Сотні вшанували хвилиною мовчання, молебнем та покладанням квітів до меморіалу.

Heroes-1

Heroes-2

Heroes-3

     19 грудня до дня пам’яті Героїв Небесної Сотні заступником декана по роботі зі студентами Адаменко О.О. було організовано захід для студентів I, II та IV курсів факультету фізичної культури та спорту.

     Цей захід було проведено з метою вшанування пам’яті загиблих Героїв Революції Гідності в Україні зими 2013 – 2014 років. Вони пожертвували найдорожчим – своїм життям, щоб змінити хід новітньої історії України та дати їй шанс на світле майбутнє! Хай живе у віках людська пам’ять та слава загиблим Героям Небесної Сотні!

Heroes-4

Heroes-5

Heroes-6

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*