logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


22
Лют
2018

Круглий стіл «Соціально-політичні виклики гібридної війни: в контексті інформаційної безпеки Південного регіону України»

     У стінах навчально-наукового інституту історії, політології та права відбувся круглий стіл на тему «Соціально-політичні виклики гібридної війни: в контексті інформаційної безпеки Південного регіону України».

     У заході взяли участь науковці, студенти Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського, Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова, Миколаївського національного аграрного університету.

     Перед учасниками круглого столу постав комплексний аналіз соціально-політичних, історичних та інформаційно-психологічних аспектів гібридної війни та актуалізація вивчення складових інформаційної безпеки Південного регіону України. До розмови долучився Олексій Полегкий – доктор політичних наук, член відділу досліджень політичних комунікацій Антверпенського університету (Бельгія), запрошений співробітник Інституту російських студій Національного університету Ченчжи (Тайвань) з актуальною та цікавою доповіддю «Дискурсивні війни та рефлексивне управління в контексті російсько-української війни».

     Усі учасники круглого столу наголошували на небезпечності новітнього способу ведення збройних конфліктів як на локальному так і на геополітичному рівнях і як наслідок – виникає необхідність детального вивчення проблематики гібридної війни та створення відповідних програм задля протидії агресорам, що застосовують методи гібридних війн.

hybrid-war-1

hybrid-war-2

hybrid-war-3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*