logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


27
Лют
2018

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

     Запрошуємо Вас узяти участь у роботі XVI Регіональної підсумкової студентської науково-практичної конференції «МОЛОДА НАУКОВА ГРОМАДА ПРИРОДОЗНАВЦІВ МИКОЛАЇВЩИНИ», яка відбудеться 16-21 квітня на базі біологічного факультету.

     Організатори конференції: біологічний факультет та Студентське наукове товариство Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського.

     До участі у конференції запрошуються студенти, аспіранти та молоді науковці (віком до 35 років), які проводять дослідження у галузях хімії, біології, біомедицини та екології. Форма участі у конференції очна. Учасники конференції можуть обрати одну з двох форм представлення своїх робіт: усна або стендова доповідь.

     До початку роботи конференції буде видано збірник тез доповідей учасників. Матеріали будуть розміщені на сайті біологічного факультету МНУ ім. В.О. Сухомлинського після завершення роботи конференції.

     Для участі у конференції до 30 березня 2018 р. на електронну адресу конференції mnu-bio@gmail.com необхідно надіслати заявку на електронну версію тез (в одному листі вкладеними файлами). Для оформлення заявок використовуйте зразок заявки учасника.

     Дізнатися про правила оформлення тез та програмою конференції можна на сайті біологічного факультету в розділі – «Наукова робота».

     Контактна інформація: Електронна адреса – mnu-bio@gmail.com

     Контактні телефони 0661847937 – Юсковець Вікторія

     Адреса оргкомітету(для надсилання друкованих матеріалів) – м.Миколаїв, вул. Морехідна 2А, біологічний факультет, кафедра хімії та біохімії

conference

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*