logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


02
Бер
2018

День відкритих дверей на факультеті економіки Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського

     24 лютого 2018 р. на факультеті економіки Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського відбувся День відкритих дверей. Майбутні абітурієнти завітали, щоб ознайомитись з діяльністю факультету та з перших вуст дізнатись про особливості цьогорічної вступної кампанії й подальшого навчання.

     З вітальним словом виступили заступник декана з навчальної роботи – Слюсаренко А. В. та відповідальний секретар приймальної комісії університету – Білюк О. Г., які надали детальну інформацію щодо напрямів підготовки, організації практик та стажувань, можливостей працевлаштування за обраною спеціальністю.

     У фойє факультету представниками кафедр були розміщенні інформаційні стенди, надавалась різноманітна інформація.

     Подальша робота Дня відкритих дверей продовжилась виступами завідувачів та представників кафедр факультету економіки. Відвідувачі також мали змогу поспілкуватись з викладачами факультету, що відповіли на численні питання гостей, прогулятися коридорами факультету та університету, оглянути аудиторії та поспілкуватися із представниками студентського активу факультету.

     Щиро віримо, що ця інформація допоможе майбутнім абітурієнтам у їхньому непростому виборі. Ми з нетерпінням чекаємо на нових студентів у гостинних стінах факультету економіки МНУ імені В. О. Сухомлинського!

ekonomika-1

ekonomika-2

ekonomika-3

ekonomika-4

ekonomika-5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*