logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


22
Лют
2018

Фільм «Цілитель Адамс»

     21 лютого 2018 року в рамках роботи психологічної служби був переглянутий фільм “Цілитель Адамс” разом зі студентами 574 групи спеціальності “Політологія” Інституту історії політології та права, 127 та 317 групи спеціальності “Психологія”, 287 СК групи спеціальності “Соціальна робота” та 267 ЗФН групи спеціальності “Логопедія” факультету педагогіки та психології.

     Тренером виступила консультант Психологічної служби Гулькова Д.С.

     Фільм “Цілитель Адамс”: американський фільм режисера Тома Шедьяка. Був знятий в 1998 р. Трагікомедія з глибоким філософським змістом.

     Проблематика фільму піднімає проблеми пошуку сенсу життя, призначення, відданості своїй мрії, свободи волі, прийняття відповідальності за своє життя і життя інших людей, добра і милосердя.

     Аналіз і обговорення сюжету було дуже активним. Обговорення пройшло на позитивній ноті, панувала атмосфера толерантності й поваги один до одного. Ніхто з присутніх не залишився байдужим ні до головного героя, ні до сюжету фільму вцілому, ні до проблем, які він піднімає. Студенти поділилися своїми думками і враженнями щодо кожної особливості та деталі, що вони помітили.

film2102

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*