logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


06
Бер
2018

Психологічна гра «Мафія»

     2 березня 2018 року в рамках психологічної служби відбулася психологічна гра “Мафія” для студентів 574 групи спеціальності “Політологія” Інституту історії політології та права, 117, 127 та 227 групи спеціальності “Психологія” факультету педагогіки та психології.

     Тренером виступила консультант Психологічної служби Гулькова Д.С., ко-тренерами виступили волонтер Психологічної служби – випускник Інституту історії політології та права Ворона Микола та студент 117 групи спеціальності “Психологія” Арестов Кирило.

     Гра Мафія – це захоплююча рольова гра для групи людей, що зібралися разом. Мета гри для мирних жителів виявити і це означає – знищиити мафію, для мафії – визначитися, хто з гравців мирні жителі.

     Гра складається з двох основних компонентів: психологічного і математичного. Математичний компонент полягав у тому, що гравцям кожного дня необхідно було запам’ятовувати, хто за кого голосував і ким опинявся той, за кого голосували. У важливі моменти легко визначити, що той, хто голосував частіше за чесних, швидше за все – мафія.

     Психологічний компонент полягає у володінні акторськими даними, щоб переконувати інших у своїй чесності, а також сильним даром переконати інших при голосуванні за “нечесних” гравців.

     Учасники психологічної гри Мафія отримали багато позитивних вражень та цінний досвід ораторського мистецтва.

     Дякуємо всім учасникам гри за участь.

mafia-1

mafia-2

mafia-3

mafia-4

mafia-5

mafia-6

mafia-7

mafia-8

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*