logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


15
Бер
2018

Зустріч клубу Психологія-кіно

     13 березня 2018 року в рамках роботи психологічної служби відбулася зустріч клубу Психологія-кіно, де були продемонстровані короткометражні фільми на соціальну та психологічну тематику для студентів 117, 217 та 317 групи спеціальності “Психологія”, 287 СК групи спеціальності “Соціальна робота”, 267 ЗФН групи спеціальності “Логопедія” та 347 групи спеціальності “соціальна педагогіка” факультету педагогіки та психології.

     Тренерами виступили студенти 3 курсу Корня Юрій та Стародубцев Володимир.

     Автори соціального відео зазвичай закликають до конкретних вчинків: кинути палити, вести здоровий спосіб життя, не вживати наркотики, не сідати за кермо в стані алкогольного сп’яніння, не робити аборти, поважати батьків та дідів і так далі.

     Але, виявляється, є соціальні ролики, мотивуючі на добрі справи в широкому розумінні.

     Загальний сенс та глобальна мета всіх запропонованих на цьому занятті роликів – добрі вчинки завжди повертаються до тих, хто їх робить!

     Зворушливі історії не залишили нікого байдужим. Учасники активно брали участь в обговоренні актуальних тем, задавали питання тренерам, вели дискусію та ділилися власним досвідом та поглядами на ту чи іншу проблему, висвітлену в короткометражних фільмах.

     Дякуємо усім за участь!

cinema-1

cinema-2

cinema-3

cinema-4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*