logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


20
Бер
2018

Майстер-клас на тему «Глинотерапія. Пошук власного ресурсу»

     16 березня 2018 року в рамках психологічної служби університету відбувся майстер-клас на тему «Глинотерапія. Пошук власного ресурсу» для студентів 127, 227 та 317 групи спеціальності “Психологія” та 347 групи спеціальності “Соціальна педагогіка” факультету педагогіки та психології.

     Тренером виступила викладач кафедри “Психологія” Санько Карина Олександрівна.

     Під час майстер-класу учасники дізналися, що глинотерапія, поєднуючи в собі переваги арт-терапії та тілесної терапії, допомагає усвідомити себе, знову і знову знаходити контакт із самим собою, «подружитися» зі своїм тілом. Створюючи фігури з глини, студенти поверталися до тілесних відчуттів, до забутих почуттів, знаходили несподівані скарби та приховані ресурси, які допоможуть запустити процес трансформації життя.

     Взаємодіючи з глиною, учасники поринули у власні почуття, пізнання себе та свого внутрішнього потенціалу, відповіли на питання, які бентежили тривалий проміжок часу.

     Учасники мали унікальну можливість повернутися і завершити незавершений процес, пройти через усі стадії розвитку, щоб стати більш гармонійною особистістю.

     Дякую тренеру за високий професіоналізм, чуйність та індивідуальний підхід до кожного учасника майстер-класу, а також студентам за активну участь, жваву дискусію та теплу атмосферу.

Hlynoterapiya-1

Hlynoterapiya-2

Hlynoterapiya-3

Hlynoterapiya-4

Hlynoterapiya-5

Hlynoterapiya-6

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*