logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


20
Бер
2018

Тренінг «Успішна самопрезентація як запорука проходження співбесіди»

     19 березня 2018 року відбувся тренінг на тему «Успішна самопрезентація як запорука проходження співбесіди» для студентів 401, 421 та 441 груп філологічного факульту спеціальностей “Прикладна лінгвістика” та “Філологія*. Українська мова та література” .

     Тренером виступила консультант Психологічної служби Гулькова Д.С.

     Знайти роботу – непросте завдання. Співбесіда на посаду – як іспит, на якому вас намагаються «зрізати», задаючи найнесподіваніші питання. Навіть гідному кандидату з хорошим резюме важко пробитися через цей бар’єр.

     Проблема в тому, що ніде не вчать “як пройти співбесіду”. Ви, можливо, скажете: “я – хороший фахівець, мій професійний досвід говорить сам за себе”. Однак, практика показує – цього недостатньо! Вам необхідно готуватися до співбесіди.

     На даному тренінговому занятті учасники мали змогу відточити навик самопрезентації за допомогою цікавих пратичних вправ, а також були проінформовані щодо вербальної та невербальної комунікації.

     В процесі заняття студенти дізналися які незручні та стресові питання задаються під час співбесіди та як грамотно на них відповідати.

     По закінченню тренінгу були надані ряд рекомендацій про те, як треба виглядати на співбесіді в залежності від корпоративної культури компанії-роботодавця, що необхідно робити зі своїм хвилюванням, як не забути основні моменти при проходженні співбесіди та що необхідно робити перш ніж піти на співбесіду.

     Велика вдячність усім учасникам тренінгу за активність, зацікавленість в процесі заняття та позитивну атмосферу.

interview-1

interview-2

interview-3

interview-4

interview-5

interview-6

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*