logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


17
Бер
2018

Майстер-клас на тему «Метафоричні карти в роботі практичного психолога»

     14 березня 2018 року в рамках роботи психологічної служби відбувся майстер-клас на тему «Метафоричні карти в роботі практичного психолога» для студентів 127, 317 та 427 групи спеціальності “Психологія” факультету педагогіки та психології.

     Тренером виступила волонтер Психологічної служби Деркач Анна.

     Даний майстер-клас суто практичний. На ньому студенти освоювали цікавий та багатогранний інструмент психологічної роботи – метафоричні карти.

     Різні варіанти колод, в різних терапевтичних підходах, в роботі з різними темами.

     Метафоричні (вони ж – асоціативні, терапевтичні, проектні) карти – це набори ілюстрацій, що представляють собою візуальні образи, метафори для психологічної роботи в руках професійного психолога або для самодослідження і допомоги самому собі.

     Іншими словами, це багатий, безпечний і творчий інструмент психологічної роботи.

     Під час майстер-класу учасники дізналися трохи теорії про те, як і за яким принципом працюють метафоричні карти, які вони бувають (огляд популярних і рідкісних колод), як їх можна використовувати в роботі психолога або в якості інструменту самодослідження і самодопомоги.

     На майстер-класі було продемонстровано багато практичних вправ, із застосуванням різних колод метафоричних карт, що дало учасникам можливість краще пізнати себе, знайти відповіді на хвилюючі питання, побачили рішення поточних життєвих труднощів і відкрили для себе нові горизонти в роботі.

Mayster-klas-1

Mayster-klas-2

Mayster-klas-3

Mayster-klas-4

Mayster-klas-5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*