logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


20
Бер
2018

Надихаюча зустріч з миколаївськими письменницями

     13 березня у бібліотеці у Миколаївській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. О. Гмирьова у рамках роботи студії письменницької майстерності «Мистецтво слова» відбулася зустріч студентів спеціальностей «Прикладна лінгвістика» та «Російська мова та література» з миколаївськими письменницями.

     Авторки погодилися передати частинку своїх знань, вмінь і навичок початківцям. Кожна з присутніх гостей зазначила, що на бажання стати письменником вплинула велика любов до читання та книги, що проявилася у них ще в дитинстві.

     Письменниця, голова Миколаївської обласної організації Національної спілки письменників України Віра Марущак розповіла про джерела натхнення, завдяки яким з’являються її твори.

     Дипломант конкурсу «Коронація слова» Лілія Бондаренко зупинилася на великому таланті Лесі Українки, творчість якої надихає її писати власні книги.

     Письменниця і поетеса Інеса Завялова зазначила, що у письменницькій творчості значну роль відіграє талант, що ним людину наділяє природа.

     Лауреат всеукраїнських конкурсів Надія Дерманська поділилася власним баченням можливості написання творів та пошуку своєї читацької аудиторії.

     Молодий прозаїк Єлизавета Безушко розкрила основні секрети, що допомагають писати твори – це велике бажання творити та вміння спостерігати за оточуючим світом.

     Велику зацікавленість студентів викликала книжкова виставка літератури з фондів бібліотеки «Їхнє призначення – дарувати красу душі та слова».

writers-3

writers-1

writers-2

writers

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*