logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


27
Бер
2018

Майстер-клас на тему «Казкотерапія. Юнгіанський підхід»

     23 березня 2018 року в рамках роботи психологічної служби університету відбувся майстер-клас на тему «Казкотерапія. Юнгіанський підхід» для студентів 348 групи спеціальності “Початкова освіта” факультету дошкільної та початкової освіти та 317 групи спеціальності “Психологія” факультету педагогіки та психології

     Тренером виступила викладач кафедри “Психологія” Санько Карина Олександрівна.

     Казкотерапія або «лікування казкою» – це нова молода течія в прикладній психології. Перевага казкотерапії в тому, що цей метод батьки, вчителі та вихователі можуть використовувати самостійно, адже діти обожнюють слухати казки.

     Особливо актуально застосовувати казкотерапію для дошкільнят, адже вона підходить усім дітям та може допомогти подолати різні проблеми в житті дитини. Казкотерапія ідеально підходить як для молодших, так і для старших дошкільнят.

     На даному майстер-класі студенти за допомогою казок знаходили вихід з проблемної ситуації; розширили знання про самого себе та навколишній світ; позитивно настроїли та простимулювали психофізичний та емоційний розвиток.

     На майстер-класі учасники складали власну особисту казку, яка відображала їх внутрішній стан, а також знаходили шляхи їх вирішення.

master-class2303-1

master-class2303-2

master-class2303-3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*