logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


27
Бер
2018

Заняття «Навички вербальної та невербальної комунікації»

     21 березня 2018 року для студентів Гуртожитку №2 було проведено заняття “Навички вербальної та невербальної комунікації”.

     Тренером виступила консультант Психологічної служби Гулькова Д.С.

     Спілкування завжди було значущим у житті людини та в її особистісному розвитку.

     Проблема спілкування традиційно знаходиться в центрі уваги вітчизняних соціальних психологів у зв’язку з її значимістю у всіх сферах життєдіяльності людини і соціальних груп. Людина без спілкування не може жити серед людей, розвиватися і творити.

     В ході тренінгу студенти відпрацювали навички переконання, вміння знайти аргументи на користь своєї позиції, розвинули вміння знаходити підхід до людей наголосили на важливості інтонацій в процесі комунікації.

     У структурі міжособистісного спілкування виділяють основний зміст спілкування, а саме: передачу інформації, взаємодію, пізнання людьми один одного.

     Наприкінці тренінгу студенти засвоїли, що важливо вміти спілкуватися, грамотно доносити свої думки, щоб тебе могли зрозуміти.

     Тренінгове заняття було насичене позитивною атмосферою, великою активністю зі сторони кожного учасника, великою кількістю дебатів та обговорень. Дякую усім за участь!

communication2103-1

communication2103-2

communication2103-3

communication2103-4

communication2103-5

communication2103-6

communication2103-7

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*