logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


29
Бер
2018

Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Мистецька феєрія»

     27 березня 2018 року у Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського на факультеті педагогіки та психології відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Мистецька феєрія».

     Перший день фестивалю об’єднав митців фортепіанного виконавства конкурсу «Ludus Royalis», який проводиться вже дванадцятий рік, а його організаторами та засновниками є кафедра музичного мистецтва.

     Талановиті учні і студенти закладів мистецької освіти змагалися у трьох номінаціях: «фортепіано соло», «фортепіанний дует», «піаніст-концертмейстер».

     У рамках конкурсу пройшов науково-методичний семінар з проблем фортепіанної підготовки учнів та студентів закладів мистецького спрямування, а також відбувся майстер-клас доцента кафедри камерного ансамблю Одеської Національної музичної академії ім. А. В. Нежданової Кравченко Тетяни Вікторівни.

     На семінарі були презентовані нові фортепіанні твори миколаївського композитора Ірини Степанової-Боровської, у власному виконанні, а літературно-презентаційний супровід проведено доцентом кафедри теорії і методики мовно-літературної та художньо-естетичної освіти МОІППО Ольгою Миколаївною Петренко. Конкурс і семінар пройшов у атмосфері творчості й натхнення.

     Дякуємо усім учасникам за плідну співпрацю! Нагородження переможців відбудеться на заключному Гала-концерті 31 березня об 11.00 в актовій залі МНУ імені В. О. Сухомлинського.

feyeriya-1

feyeriya-2

feyeriya-3

feyeriya-4

feyeriya-5

feyeriya-7

feyeriya-8

feyeriya-9

feyeriya-10

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*